Курсове и ателиета

Курс за начално ограмотяване „Приказно четене“ (над 4 г.)
В курса „Приказно четене“ се водим от естествените заложби и вроденото любопитство на децата към четене. Учим се да свързваме думите с техните графични изображения и така неусетно правим първите си стъпки в четенето.
Възрастова група над 4 години
Сугестопедично ателие “Жива приказка” (7 – 11 г.)
“Жива приказка” е система, в която децата оживяват литературните произведения, изучавани в училище. Всяко произведение те пречупват през своя поглед като го осъвременяват, пресъздават в театър, музика, анимация и други.
Възрастова група 7-11 години
Сугестопедично ателие “Приказки творя” (5 – 7 г.)
„Приказки творя“ въвлича децата по увлекателен начин в света на четенето и книгите. Курсът е подходящ за деца, които вече имат изградени начални умения за четене.
Възрастова група 5-7 години
Театрална школа за деца
Детска къща „Приказка без край“ дава възможност на деца над 5 години да развиват своите артистични умения в групата по актьорско майсторство, организирана съвместно с актьорите от Студио „Театрална шапка“.
Възрастова група над 5 години
Ателие „Анимационни хлапета“
На кое дете не му е забавно да гледа анимация? Със сигурност на всички деца ще им бъде интересно да видят как се създава тя. Анимацията е низ от изображения, които се движат пред очите ни и създават букет от