За нас

Нашата мисия

В нашите образователни центрове поставяме личността на детето в центъра на учебния процес. Стараем се да подбираме и съчетаваме добри практики от различни педагогически методики, за да отговорим на емоционалните и познавателни потребности на децата.  Работим за целенасоченото развитие на вроденото детско желание за учене и откривателство, за насърчаване на въображението и творческото мислене на малчуганите, за свободата им на изразяване.

Формирането на самостоятелна личност, която смело изследва света и с радост участва в него, е в основата на възпитанието, което даваме на нашите деца.

Стараем се да превърнем детската градина в естествено продължение на семейството, затова нашите центрове съчетават домашен уют и приятелско отношение към всеки малък посетител.

Нашето семейство

Нашето семейство включва Частна детска градина „Момо“ и Детска къща „Приказка без край“.

Детска къща „Приказка без край“ е учебен център, който разполага с една целодневна Група за игра за деца от 2 до 6 г. Грижата за децата е организирана в смесена възрастова среда. Броят на децата в групата е ограничен до 15-17 деца, което позволява индивидуално внимание и работа с всеки малчуган.

В Детска къща „Приказка без край“ се организират учебни курсове и ателиета за деца в предучилищна и начална училищна възраст. Виж повече

Детска къща „Приказка без край“ се помещава в самостоятелна двуетажна къща с просторен двор в кв. „Лозенец“, ул. „Кръстьо Сарафов“ 41.

Кликни тук, за да разбереш повече за частна детска градина „Момо“.