Анелия Пенкова

Анелия Пенкова

Анелия Пенкова е сугестопедагог - вълшебник, който развежда децата в приказните полета, учи ги да обличат въображаемите герои в думи, а някои от най-малките посетители на Къщата правят първите си стъпки в света на буквите с нея.

Галена Иванова

Галена Иванова

Галена е създател на Детска къща "Приказка без край" и човек, вдъхновен от идеята да създаде място за деца и техните родители, в което детството да се чувства като у дома си. Мечтател – пътешественик и най-вече родител на малко момиченце.

Галина Маринова (Мис Галя)

Галина Маринова (Мис Галя)

Мис Галя е любимият учител по английски език в Къщата. Преподавател с много опит, чаровна и непринудена по характер, тя успява да спечели сърцата на всяко дете.

Гергана Костова (Босилеградска)

Гергана Костова (Босилеградска)

Гери е талантливата преподавателка в детската театрална школа на Къщата за четящи хлапета. По образование и призвание Гери е актьор и учител.

Камелия Василева

Камелия Василева

Ками е най-младият член на нашия екип, който впечатлява с отговорност и вдъхновено отношение към работата си.

Мария Бояджиева

Мария Бояджиева

Мария е любимият актьор от представления и детски празненства в Къщата за четящи хлапета.

Мария Тодорова (Миа)

Мария Тодорова (Миа)

Мария Тодорова или Миа е възпитател в занималнята към Детска къща „Приказка без край“, който приема работата с деца като призвание и вътрешна необходимост.

Цвети Мишкова (Цветоплети)

Цвети Мишкова (Цветоплети)

Неразделна част от екипа на къщата от две години, създател и водещ на детско музикално ателие "Приказки по ноти", звездата от театралния афиш на "Приказка без край".

Явор Атанасов

Явор Атанасов

Явор е нашият „строг, но справедлив“ инструктор по Кунг Фу. Човек с желязна воля, който възпитава малките посетители на Къщата в постоянство и самодисциплина.

%d блогъра харесват това: